Početna
Sajam
Prijava za sajam

Prijava za sajam "Brčko 2018."

Međunarodni sajam privrede/gospodarstva je izuzetna prilika da se na jednom mjestu sretne veliki broj poslovnih ljudi, razmjene ideje, iskustva i uspostave novi kontakti.
Privredna komora Brčko distrikta BiH pod pokroviteljstvom Vlade Brčko distrikta BiH, Vanjskotrgovinske/Spoljnotrgovinske komore BiH, Antunović d.o.o., Bimal, d.d. Brčko i drugih privrednika Brčko distrikta BiH tradicionalno i ove godine organizuje 17. Međunarodni Sajam Privrede/Gospodarstva “Brčko 2018” i to u periodu od 8-10. novembra 2018. godine. Brčanski sajam predstavlja jedan od najznačajnijih privrednih/gospodarskih događaja na našim prostorima, što potvrđuje višegodišnji kontinuitet – tradicija održavanja Sajma, rezultati uspjeha, veliki broj izlagača kako domaćih tako i stranih.
Sajam se i ove godine održava na lokaciji bivšeg TC Tropik, u Ul. Petra Kočića bb Brčko distrikt BiH. Ova lokacija se pokazala kao izuzetno pogodna za održavanje ove privredne manifestacije, te vjerujemo da će kontinuitet kvaliteta biti zadovoljen i ove godine.
Molimo Vas da već sada planirate Vaše učešće na 17. Međunarodnom sajmu privrede „Brčko 2018“, a mi Vas ljubazno očekujemo i stojimo Vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja.
Rezervišite i osigurajte svoje mjesto na Sajmu ispunjavanjem priložene prijave-ugovora ili putem sajta: http://www.brcko-pkomora.com/

Preuzmite Pozivno pismo
Preuzmite Prijava za učešće PDF
Preuzmite Prijava za učešće Word

............................

Преузмите Позивно писмо
Преузмите Пријаву за учешће PDF
Преузмите Пријаву за учешће Word

Lokacija sajma "Brčko 2018."

Važne vijesti

Vijest
Sajam u Mostaru

Učešće brčanskih privrednika na sajmu u Mostaru 2018 ...

V 01
Biznis forum Brčko 2017.

Dana 19.09.2017. godine u 14:00 h u prostorijma Privredne komore Brčko ...

Vijest
Održana je 5. Vanredna sjednica Upravnog odbora PKBD

Održana je 5. Vanredna sjednica Upravnog odbora Privredne

Marketing

Rezervišite na vrijeme mjesto na sajmu "Brčko 2018"....

Vijest
Promo

Rezervišite mjesto za vašu reklamu. Kontakt