Početna
Vijesti
Održana 10. Redovna sjednica Upravnog odbora Privredne komore Brčko distrikta BiH

Održana 10. Redovna sjednica Upravnog odbora Privredne komore Brčko distrikta BiH

   Održana je 10. Redovna sjednica Upravnog odbora Privredne komore Brčko distrikta BiH, dana 17.07.2017. godine u 14:00 h, u prostorijama Privredne komore Brčko distrikta BiH, na kojoj su donesene sljedeće odluke i zaključci:

Odluke:

  • Odluka o imenovanju ispred Privredne komore Brčko distrikta BiH predstavnika u Radno tijelo za upravljanje projektima Ekonomske regije u slivu rijeke Save.
  • Odluka o imenovanju ispred Privredne komore Brčko distrikta BiH predstavnika u Operativnu skupinu „Task Force“ i radionicu „Workshop“.
  • Odluka o imenovanju ispred Privredne komore Brčko distrikta BiH predstavnika u Radnu grupu za identifikaciju vještina – RG-2.2., za provođenje komponente 3 u okviru projekta „Razvoj Kvalifikacijskog okvira za cjeloživotno učenje – QF LLL“.

Zaključci:

  • Da se uputi zahtjev menadžeru projekta „Razvoj Kvalifikacijskog okvira za cjeloživotno učenje – QF LLL“ da se u okviru održavanja manifestacije 16. Međunarodnog sajma privrede „Brčko 2017“ održi radionica jedne ili više Radnih grupa projekta „Razvoj Kvalifikacijskog okvira za cjeloživotno učenje – QF LLL“.
  • Da članovi Upravnog odbora Privredne komore Brčko distrikta BiH iz reda Srpskog naroda traže da se odgodi donošenje Odluke o rotaciji funkcije predsjednika i dva potpredsjednika Upravnog obora Privredne komore Brčko distrikta BiH za mandatni period 2016. – 2018. godine  za sljedeću sjednicu Upravnog odbora Privredne komore Brčko distrikta BiH, čiji će termin biti usaglašen sa članovima Upravnog odbora Privredne komore Brčko distrikta BiH iz reda Srpskog naroda.

 

Komentar

Važne vijesti

V 01
Biznis forum Brčko 2017.

Dana 19.09.2017. godine u 14:00 h u prostorijma Privredne komore Brčko ...

Vijest
Održana je 5. Vanredna sjednica Upravnog odbora PKBD

Održana je 5. Vanredna sjednica Upravnog odbora Privredne

Vijest
Sajam u Bjelovaru

Učešće brčanskih privrednika na sajmu u Bjelovaru ...

Informacije

  • Pozivamo Vas da pristupite članstvu Privredne komore Brčko distrikta i pridružite se velikom broju preduzeća koja su to već učinila. PKBD BiH

  • Nadamo se da ćete naći svoj interes i mjesto za djelovanje u okviru organa i stručnih tijela Privredne Komore. Ukoliko želite više infomacija o Privrednoj komori, obratite nam se. PKBD BiH

  • Pozivamo Vas da pristupite članstvu Privredne komore Brčko distrikta i pridružite se velikom broju preduzeća koja su to već učinila. PKBD BiH