Početna
Vijesti
Međunarodni sajam privrede/gospodarstva "Brčko 2017" POZIVNO PISMO

Međunarodni sajam privrede/gospodarstva "Brčko 2017" POZIVNO PISMO

Poštovani,

Pozivamo Vas da učestvujete na 16. MEĐUNARODNOM SAJMU PRIVREDE / GOSPODARSTVA, koji će se održati od 16. – 18. novembra/studenog 2017. godine u Brčko distriktu BiH, Ulica Petra Kočića bb (lokalitet bivši TC Tempo).
Međunarodni sajam privrede/gospodarstva je izuzetna prilika da se na jednom mjestu sretne veliki broj poslovnih ljudi, razmijene ideje, iskustva i uspostave novi kontakti.
Privredna komora Brčko distrikt je organizator 16. Međunarodnog sajma privrede/gospodarstva, koji predstavlja jedan od najznačajnijih privrednih/gospodarskih događaja na našim prostorima, a što potvrđuje višegodišnji kontinuitet – tradicija održavanja Sajma, rezultati uspjeha, veći broj izlagača kako domaćih tako i stranih.
U ovogodišnjem programskom dijelu sajma biće organizovani stručni skupovi u saradnji sa državnim institucijama, afirmisanim profesionalnim izlagačima sa značajnim temama koje neposredno utiču na privredni/gospodarski ambijent u kojima se obavlja privredna aktivnost, a sve sa ciljem uspostavljanja intenzivnih kontakata i stvaranja novih poslovnih inicijativa.
Rezervišite i osigurajte svoje mjesto na Sajmu ispunjavanjem priložene Prijave-Ugovora.
Srdačan pozdrav, uz iskrenu nadu da ćete svojim učešćem podržati naše vizije i da ćemo ostvariti dobru poslovnu saradnju.
Za sve dodatne informacije obratite se putem telefona: 049/211-999, 049/217-556, 049/216-116 ili e-mail-a: sajam.bd@gmail.com.

S poštovanjem,

PRIVREDNA/GOSPODARSKA KOMORA BRČKO DISTRIKTA BiH

PRIJAVA ZA SAJAM "BRČKO 2017."

Lokacija sajma "Brčko 2017."

Komentar

Važne vijesti

V 01
Biznis forum Brčko 2017.

Dana 19.09.2017. godine u 14:00 h u prostorijma Privredne komore Brčko ...

Vijest
Održana je 5. Vanredna sjednica Upravnog odbora PKBD

Održana je 5. Vanredna sjednica Upravnog odbora Privredne

Vijest
Sajam u Bjelovaru

Učešće brčanskih privrednika na sajmu u Bjelovaru ...

Informacije

  • Pozivamo Vas da pristupite članstvu Privredne komore Brčko distrikta i pridružite se velikom broju preduzeća koja su to već učinila. PKBD BiH

  • Nadamo se da ćete naći svoj interes i mjesto za djelovanje u okviru organa i stručnih tijela Privredne Komore. Ukoliko želite više infomacija o Privrednoj komori, obratite nam se. PKBD BiH

  • Pozivamo Vas da pristupite članstvu Privredne komore Brčko distrikta i pridružite se velikom broju preduzeća koja su to već učinila. PKBD BiH