Početna
Vijesti
Učešće na 16. Međunarodnom sajmu ekologije “EKOBIS 2018”

Učešće na 16. Međunarodnom sajmu ekologije “EKOBIS 2018”

Privredna komora Brčko distrikta BiH je u okviru kompenzacije sajamskog prostora učestvovala na 16. Međunarodnom sajmu ekologije – EKOBIS 2018 na štandu od 15 m2 .
16. Međunarodni sajam ekologije – EKOBIS 2018 se održavao u periodu od 13. do 15.09.2018. godine, na kojem se predstavilo oko 200 izlagača iz nekoliko zemalja regiona. Tema ovogodišnjeg sajma je bila “Poljoprivredna proizvodnja i prehrambena industrija”, a moto “Uzgojimo vlastitu hranu i pažljivo birajmo ishranu”. Ceremonija svečanog otvaranja je održana 13.09.2018. godine u 11:00 h.
Ispred Privredne komore Brčko distrikta BiH sajmu je prisustvovala Nevenka Jevrić, rukovodilac opštih, pravnih poslova, izdavanja javnih dokumenata i koordinator Privredne komore Brčko distrikta BiH. Obišla sam sve štandove, obavila razgovor sa prisutnim predstavnicima izlagača i ostavila potrebne podatke vezano za učešća na 17. Međunarodnom sajmu privrede „Brčko 2018“, te sa nekim privrednim subjektima ugovorila učešće na istom. Sljedeće firme su potvrdile da su dobile Pozivno pismo i Prijavu za 17. Međunarodni sajam privrede „Brčko 2018“, te da će Prijavu ispuniti, poslati i uzeti učešće na istom:
1. SLATKA TAJNA s.p. Gornji Rahić,
2. LENATEKS s.z.k.r. Srbac,
3. SLATKA VAROŠ d.o.o. Gračanica.
Sljedeće firme su zainteresovane i nastavićemo dalju komunikaciju sa njima povodom učešća na 17. Međunarodnom sajmu privrede „Brčko 2018“:
1. NERZZ BEŠLAGIĆ d.o.o. Visoko,
2. HANIX s.z.t.r. Gradiška,
3. LJEKOVITO BILJE BULIĆ Sokolac,
4. OD H&N Sarajevo,
5. BEGPROM Visoko.
Meggle mljekara Bihać je imala lijep štand i prezentaciju, te sam proslijedila Pozivno pismo i Prijavu njihovoj kontakt osobi. Kantonalna privredna komora Tuzla je izrazila želju za kompenzacijom sajamskog prostora na 17. Međunarodnom sajmu privrede „Brčko 2018“ za reklamu istog Sajma na led display-u, koji se nalazi na zgradi Kantonalne privredne komora Tuzla, a u proporcionalnim vrijednostima. Opšte udruženje preduzetnika Zrenjanin je izrazilo želju za kompenzacijom sajamskog prostora na njihovom sajmu, a Međunarodni aerodrom Banja Luka takođe je izrazio želju za učešćem u okviru kompenzacije sajamskog prostora sa Područnom privrednom komorom Banja Luka.
Addico Bank, Sberbank, Sarajevo osiguranje i zastupnik škoda automobila za oblast Bihaća su nas uputili da se obratimo poslovnicama u Brčko distriktu BiH ili sjedištima.

GALERIJA iz Bihaća

Komentar

Važne vijesti

Vijest
Sajam u Mostaru

Učešće brčanskih privrednika na sajmu u Mostaru 2018 ...

V 01
Biznis forum Brčko 2017.

Dana 19.09.2017. godine u 14:00 h u prostorijma Privredne komore Brčko ...

Vijest
Održana je 5. Vanredna sjednica Upravnog odbora PKBD

Održana je 5. Vanredna sjednica Upravnog odbora Privredne

Informacije

  • Pozivamo Vas da pristupite članstvu Privredne komore Brčko distrikta i pridružite se velikom broju preduzeća koja su to već učinila. PKBD BiH

  • Nadamo se da ćete naći svoj interes i mjesto za djelovanje u okviru organa i stručnih tijela Privredne Komore. Ukoliko želite više infomacija o Privrednoj komori, obratite nam se. PKBD BiH

  • Pozivamo Vas da pristupite članstvu Privredne komore Brčko distrikta i pridružite se velikom broju preduzeća koja su to već učinila. PKBD BiH