Početna
Vijesti
Studijsko putovanje bh. firmi / organizacija u Bavarsku na temu „Modernizacija turističkog sektora“

Studijsko putovanje bh. firmi / organizacija u Bavarsku na temu „Modernizacija turističkog sektora“

Poštovani,
veliko nam je zadovoljstvo da Vas obavijestimo da će Predstavništvo njemačke privrede u BiH u periodu od 24. do 28. juna/lipnja 2019. g. u saradnji sa partnerskom firmom TUM-Tech GmbH iz Njemačke, a pod pokroviteljstvom Bavarskog ministarstva za privredu, razvoj i energiju, organizovati studijsko putovanje bosanskohercegovačkih firmi / organizacija u Bavarsku na temu „Modernizacija turističkog sektora“.
Bavarsko ministarstvo za privredu, razvoj i energiju će preko svoje agencije „Bayern International“ podržati ovu posjetu bosanskohercegovačke delegacije u okviru programa „Bayern - Fit for Partnership“. Program putovanja se sastoji od stručnih predavanja, individualnih razgovora, posjeta firmama i referentnim objektima. Ciljna grupa projekta su rukovodioci tj. donosioci odluka, te eksperti bosanskohercegovačkih kompanija i institucija u datoj oblasti.
Broj učesnika je ograničen, a finalni izbor učesnika i realizacija putovanja su pod ingerencijom i pokroviteljstvom Bavarskog ministarstva za privredu, razvoj i energiju, a koje zastupa servisno društvo „Bayern International GmbH“. Iz tog razloga je neophodna blagovremena i potpuna prijava.
Krajnji rok za dostavljanje prijava je utorak, 07.05.2019. g. U prilogu se nalaze prijavni obrazac i upitnik, koje je neophodno popuniti i dostaviti na e-mail sanjin.purgic@ahk.ba najkasnije do naznačenog roka za dostavljanje prijava.
Više informacija i detalja u vezi sa studijskim putovanjem možete naći u pozivnom pismu koje se nalazi u prilogu ovog dopisa.
U prilogu se takođe nalazi i preliminarni program delegacijskog putovanja. Do ovog trenutka nisu definisana sva odredišta putovanja, a program je podložan izmjenama i dopunama.
U slučaju dodatnih pitanja Vam rado stojimo na raspolaganju.

Pozivno pismo BFP BiH Turizam PDF
Preliminarni program BFP BiH Turizam PDF
Prijavni obrazac BFP BiH Turizam PDF
Upitnik BFP BiH Turizam PDF
Upitnik BFP BiH Turizam Word

Komentar

Važne vijesti

Konstitutivna sjednica

Održana konstitutivna sjednica Privrednog vijeća Brčko distrikta BiH ...

Održana 20. Redovna sjednica Upravnog odbora PKBD

Održana je 20. Redovna sjednica Upravnog odbora Privredne komore Brčko distrikta BiH ...

Sajam zapošljavanja i obrazovanja

U organizaciji Zavoda za zapošljavanje Brčko distrikta BiH, uz podršku Vlade Brčko ...

Informacije

  • Pozivamo Vas da pristupite članstvu Privredne komore Brčko distrikta i pridružite se velikom broju preduzeća koja su to već učinila. PKBD BiH

  • Nadamo se da ćete naći svoj interes i mjesto za djelovanje u okviru organa i stručnih tijela Privredne Komore. Ukoliko želite više infomacija o Privrednoj komori, obratite nam se. PKBD BiH

  • Pozivamo Vas da pristupite članstvu Privredne komore Brčko distrikta i pridružite se velikom broju preduzeća koja su to već učinila. PKBD BiH