Početna
Vijesti
Održan sastanak organa Privredne komore Brčko distrikta BiH sa gospodinom Ilijom Studenom

Održan sastanak organa Privredne komore Brčko distrikta BiH sa gospodinom Ilijom StudenomDana 21.06.2019. godine u 12:00 h u sali za sastanke Privredne komore Brčko distrikta BiH održan je sastanak organa Privredne komore Brčko distrikta BiH sa gospodinom Ilijom Studenom, kojem su prisustvovali i zaposlenici Privredne komore Brčko distrikta BiH.

Gospodin Ilija Studen je čestitao svim članovima organa Privredne komore Brčko distrikta BiH na izboru i izrazio je nadu da će se Privredna komora Brčko distrikta BiH razvijati.

Pozvao je sve prisutne na prezentaciju pod nazivom „Poslovna inicijativa za sveobuhvatno poboljšanje poslovnog ambijenta i standarda života u Brčko distriktu BiH”, koja će se održati dana 24.06.2019. godine u 12:00 h u Skupštini Brčko distrikta BiH.

U daljem toku sastanka svi prisutni su sa gospodinom Ilijom Studenom analizirali probleme sa kojim se susreću u poslovanju u Brčko distriktu BiH i mogućnosti njihovih prevazilaženja.

Kao zaključak gospodin Ilija Studen je najavio novi sastanak sa organima Privredne komore Brčko distrikta BiH u julu mjesecu ove godine.

Komentar

Važne vijesti

V 01
Biznis forum Brčko 2017.

Dana 19.09.2017. godine u 14:00 h u prostorijma Privredne komore Brčko ...

Vijest
Održana je 5. Vanredna sjednica Upravnog odbora PKBD

Održana je 5. Vanredna sjednica Upravnog odbora Privredne

Vijest
Sajam u Bjelovaru

Učešće brčanskih privrednika na sajmu u Bjelovaru ...

Informacije

  • Pozivamo Vas da pristupite članstvu Privredne komore Brčko distrikta i pridružite se velikom broju preduzeća koja su to već učinila. PKBD BiH

  • Nadamo se da ćete naći svoj interes i mjesto za djelovanje u okviru organa i stručnih tijela Privredne Komore. Ukoliko želite više infomacija o Privrednoj komori, obratite nam se. PKBD BiH

  • Pozivamo Vas da pristupite članstvu Privredne komore Brčko distrikta i pridružite se velikom broju preduzeća koja su to već učinila. PKBD BiH