Početna
Vijesti
Učešće na 17. Međunarodnom sajmu ekologije – EKOBIS 2019

Učešće na 17. Međunarodnom sajmu ekologije – EKOBIS 2019

Privredna komora Brčko distrikta BiH je u okviru kompenzacije sajamskog prostora učestvovala na 17. Međunarodnom sajmu ekologije – EKOBIS 2019 na štandu od 15 m2. 17. Međunarodni sajam ekologije – EKOBIS 2019 se održavao u periodu od 12. do 15.09.2019. godine, na kojem se predstavilo preko 200 izlagača iz nekoliko zemalja regiona. Ceremonija svečanog otvaranja je održana 12.09.2019. godine u 11:00 h. Od propratnih sajamskih sadržaja izdvojila se Međunarodna konferencija o međunarodnoj saradnji "Cirkularna ekonomija".
Ispred Privredne komore Brčko distrikta BiH sajmu je prisustvovala Nevenka Jevrić, rukovodilac opštih, pravnih poslova, izdavanja javnih dokumenata i koordinator Privredne komore Brčko distrikta BiH. Obišla sam sve štandove, obavila razgovor sa prisutnim predstavnicima izlagača i ostavila potrebne podatke vezano za učešća na 18. Međunarodnom sajmu privrede „Brčko 2019“, te sa nekim privrednim subjektima ugovorila učešće na istom.
Sljedeće firme su potvrdile da će ispuniti Prijavu za 18. Međunarodni sajam privrede „Brčko 2019“ i uzeti učešće na istom:

  1. "LENATEKS" S.Z.K.R.Srbac,
  2. "SLATKA VAROŠ" d.o.o. Gračanica,
  3. "NERZZ BEŠLAGIĆ" d.o.o. Visoko,
  4. "SLATKA TAJNA" s.p. Gornji Rahić,
  5. "GUČOGORKA" OPG GUČA GORA.
Meggle mljekara Bihać je ponovo imala lijep štand i prezentaciju, te će biti proslijeđeno Pozivno pismo i Prijava istoj.
Opšte udruženje preduzetnika Zrenjanin je izrazilo želju za kompenzacijom sajamskog prostora na njihovom sajmu.
Zastupnik škoda automobila za oblast Bihaća je imao lijepu prezentaciju, ali su nas opet uputili da se obratimo poslovnicama u Brčko distriktu BiH ili sjedištima.

Rukovodilac opštih, pravnih poslova,
izdavanja javnih dokumenata i koordinator
Privredne komore Brčko distrikta

Nevenka Jevrić

   

Pogledajte galeriju sa sajma Bihać 2019

Komentar

Važne vijesti

Vijest
Sajam u Mostaru

Učešće brčanskih privrednika na sajmu u Mostaru 2018 ...

V 01
Biznis forum Brčko 2017.

Dana 19.09.2017. godine u 14:00 h u prostorijma Privredne komore Brčko ...

Vijest
Održana je 5. Vanredna sjednica Upravnog odbora PKBD

Održana je 5. Vanredna sjednica Upravnog odbora Privredne

Informacije

  • Pozivamo Vas da pristupite članstvu Privredne komore Brčko distrikta i pridružite se velikom broju preduzeća koja su to već učinila. PKBD BiH

  • Nadamo se da ćete naći svoj interes i mjesto za djelovanje u okviru organa i stručnih tijela Privredne Komore. Ukoliko želite više infomacija o Privrednoj komori, obratite nam se. PKBD BiH

  • Pozivamo Vas da pristupite članstvu Privredne komore Brčko distrikta i pridružite se velikom broju preduzeća koja su to već učinila. PKBD BiH