Početna
Vijesti
Učešće na 21. Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar 2018

Učešće na 21. Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar 2018

     Privredna komora Brčko distrikta BiH je u saradnji sa Udruženjem poslodavaca Brčko distrikta BiH organizovala učešće zainteresovanih članova obje institucije na 21. Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar 2018, pod pokroviteljstvom Vlade Brčko distrikta BiH. Privredni subjekti iz Brčko distrikta BiH su se predstavili na 132 m2 izložbenog prostora. Privredna komora, Udruženje poslodavaca i J.P. „Luka Brčko“ d.o.o. su se predstavili na zajedničkom štandu od 12 m2.
21. Međunarodni sajam gospodarstva Mostar 2018 je održan u periodu od 10. do 14.04.2018. godine, a ceremonija svečanog otvaranja je održana 10.04.2018. godine u 11:00 h, kojoj su prisustvovali predsjednici i premijeri iz čitavog regiona.
Na sajmištu u dva paviljona predstavili su se privredni subjekti iz Srbije, koja je bila zemlja partner ovogodišnjeg mostarskog sajma, BiH, Hrvatske, Crne Gore, Mađarske, Kine itd.
Ispred Privredne komore Brčko distrikta BiH sajmu je prisustvovala Nevenka Jevrić, rukovodilac opštih, pravnih poslova, izdavanja javnih dokumenata i koordinator Privredne komore Brčko distrikta BiH. Ostvarili smo značajne kontakte sa domaćim i stranim privrednim subjektima na temu učešća na 17. Međunarodnom sajmu privrede „Brčko 2018“, te prisustvovali propratnim sajamskim aktivnostima u vidu okruglih stolova, konferencija i sastanaka.
Privredu Brčko distrikta BiH predstavili su:

  1. MG Profil d.o.o. Brčko,
  2. Hidra stil d.o.o. Brčko,
  3. Rattan Sedia d.o.o. Brčko,
  4. Ćerimović d.o.o. Brčko,
  5. Slatka tajna s.p. Brčko,
  6. Na zajedničkom štandu izlagali su Privredna komora Brčko distrikta BiH, Udruženje poslodavaca Brčko distrikta BiH, J.P. „Luka Brčko“ d.o.o. Brčko distrikt BiH, Bimal d.d. Brčko.

     J.P. „Luka Brčko“ d.o.o. Brčko distrikt BiH dobila je Zahvalnicu za dugogodišnje predstavljanje na mostarskom sajmu kao jedina riječna luka u BiH. Izlagači iz Brčko distrikta BiH su ostvarili značajne kontakte i stekli nove poslovne partnere na 21. Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar 2018.

Pogledajte galeriju sa sajma Mostar 2018

Komentar

Važne vijesti

Vijest
Sajam u Mostaru

Učešće brčanskih privrednika na sajmu u Mostaru 2018 ...

V 01
Biznis forum Brčko 2017.

Dana 19.09.2017. godine u 14:00 h u prostorijma Privredne komore Brčko ...

Vijest
Održana je 5. Vanredna sjednica Upravnog odbora PKBD

Održana je 5. Vanredna sjednica Upravnog odbora Privredne

Informacije

  • Pozivamo Vas da pristupite članstvu Privredne komore Brčko distrikta i pridružite se velikom broju preduzeća koja su to već učinila. PKBD BiH

  • Nadamo se da ćete naći svoj interes i mjesto za djelovanje u okviru organa i stručnih tijela Privredne Komore. Ukoliko želite više infomacija o Privrednoj komori, obratite nam se. PKBD BiH

  • Pozivamo Vas da pristupite članstvu Privredne komore Brčko distrikta i pridružite se velikom broju preduzeća koja su to već učinila. PKBD BiH